Πρώτη Σελίδα arrow Επιμόρφωση
Επιμόρφωση
Εκπαιδευτικά σεμινάρια Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Αργυρώ Κλημαθιανάκη   
20.05.07

Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε συνεργασία με τη ΝΕΛΕ

 Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βαγιονιάς, θέλοντας να συμμετάσχει  ισότιμα στις ευκαιρίες επιμόρφωσης που δίνει η Νομαρχία Ηρακλείου μέσα από τα σεμινάρια για ενηλίκους της ΝΕΛΕ, και ανταποκρινόμενος στο αίτημα των κατοίκων της Βαγιονιάς και των γύρω περιοχών που ζητούν την επιμόρφωση, διοργανώνει μαθήματα με  τις παρακάτω κατηγορίες γνωστικών αντικειμένων: 

1ο Εκμάθηση παραδοσιακών χορών 

2ο Κοπτική Ραπτική Ι 

3ο Κοπτική Ραπτική ΙΙ 

4ο Διαιτολογία-διατροφή

5ο Οινολογία-οινογνωσία

Για τη δημιουργία τμήματος απαιτούνται το ελάχιστο 12 μαθητές. Τα μαθήματα θα είναι 75 ωρών για τις 3 πρώτες κατηγορίες και απευθύνονται σε εφήβους και γυναίκες ενώ για την τέταρτη κατηγορία τα μαθήματα θα είναι διάρκειας 25 ωρών και την πέμπτη 50 ωρών. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει.

Τελευταία ανανέωση ( 09.02.11 )
 
Ξεκίνησαν...τα μαθήματα Η/Y Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Αργυρώ Κλημαθιανάκη   
20.05.07

 

  

Την Παρασκευή 18 Μαΐου, ξεκίνησαν τα μαθήματα εκμάθησης Η/Υ στην αίθουσα του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βαγιονιάς. Ο καθηγητής κ. Νίκος Νικολαντωνάκης, έχει αναλάβει το έργο της διδασκαλίας.

Αυτή τη στιγμή έχουν δημιουργηθεί 4 τμήματα των 7 ατόμων που χωρίζονται σε αρχάριους και προχωρημένους. Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 6.30 έως τις 10.30 το απόγευμα και αναμένεται να είναι 4μηνης διάρκειας.

 
Τελευταία ανανέωση ( 30.05.07 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Εκμάθηση Ηλεκτρ. Υπολογιστών Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Αργυρώ Κλημαθιανάκη   
14.04.07

Εκμάθηση Υ/Η

 

Στα πλαίσια των εκπαιδευτικών σκοπών του Συλλόγου μας, και ύστερα από απόφαση του Δ.Σ.  θα ξεκινήσουν μαθήματα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στην αίθουσα του Συλλόγου, αρχικά μόνο για τα μέλη του.

Τα μαθήματα  θα είναι 4μηνης διάρκειας και αφορούν μόνον αρχάριους. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του Συλλόγου.     

Τελευταία ανανέωση ( 20.05.07 )